4000 Пловдив, ул. „Полет” № 1
+359 888 66 22 00 - за Пловдив и региона / 0888 77 44 44 – Смолян Пампорово, Девин / 0888 901 901 - Хасково

За Нас

Лайт Газ ООД е търговска компания, специализирана в търговията на едро и дребно със светли горива и битова газ пропан-бутан. Извършваме доставка на суровини, консултации, проектиране, монтаж, поддръжка и ремонт на съоръжения с повишена опасност.

Отговорност, грижа за потребителя и висок професионализъм са водещите принципи на работа на екипа на Лайт Газ ООД от създаването й до днес. Ние непрекъснато усъвършенстваме качеството на предлаганите продукти и услуги, прилагайки най-актуалните иновации в областта, за да гарантираме максимална сигурност и защита при експлоатация.

По този път не сме сами – имаме подкрепата на нашите ЛАЙТ партньори. Вярваме и разчитаме на солидния многогодишен опит на доказаните им експерти – защото заедно споделяме една мисия: да направим света около нас едно по-безопасно място за живеене.

Партньори

Лайт Комерс

„Лайт Комерс“ ООД е национална компания за търговия и транспорт на петролни продукти и авто газ. Фирмата стартира през 1997г и днес е един от водещите доставчици на нефтопродукти

» Още за Лайт Комерс…


Лайт Инспект

„Лайт Инспект“ ООД е фирма лицензирана и регистрирана за извършване на технически прегледи на съоръжения с повишена опасност (СПО). Нашият екип е изграден изцяло от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен и доказан опит в сферата на техническия надзор на съоръжения.

» Още за Лайт Инспект…


Лайт Инженеринг

Лайт Инженеринг ООД е основана през 2005 година с предмет на дейност изграждане на газови инсталации. Фирмата проектира и изгражда промишлени и домакински (локални) газови и отоплителни инсталации, функциониращи с пропан-бутан. Лайт Инженеринг ООД извършва консултиране, проектиране, монтаж и поддръжка. Предлага всичко необходимо за газовата инсталация. Всеки елемент, използван за инсталацията, притежава сертификат за качество, издаден от производителя. Дружеството се утвърждава на пазара с професионализъм, качество и коректност.

» Още за Лайт Инженеринг…

Лайт Кредит

Лайт Кредит ООД е със седалище в Пловдив и обслужва цяла България. Ние сме специалисти в предлагането на бизнес и финансови решения, задоволяване на финансовите потребности на малкия и среден бизнес и инвеститорите в цяла България. Компанията предлага широка гама от бизнес услуги, включително финансиране, факторинг, оборотен капитал, малък бизнес кредит, търговски кредити и краткосрочни заеми.

» Още за Лайт Кредит…

Лайт Петрол ООД

Лайт Петрол ООД е специализирана фирма за внос, износ и реекспорт на горива и петролни продукти. Компания осъществява и транспортна дейност в страната и чужбина.

» Още за Лайт Петрол…

Лайт Транс ООД

Лайт Транс ООД – бърза и сигурна доставка на горива и петролни продукти, модерен автопарк и много опитен екип.

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?