4000 Пловдив, ул. „Полет” № 1
+359 888 66 22 00 - за Пловдив и региона / 0888 77 44 44 – Смолян Пампорово, Девин / 0888 901 901 - Хасково

Продукти и услуги

Богата гама от горива, моторни и индустриални масла, произведени по най-съвременни технологии, отговарящи на всички международни изисквания. Инвидиуален подход, сигурност на доставките в цялата страна и адекватна цена. Доставка на битова газ до дома или до офиса.

Горива

ПРОПАН БУТАН

Пропан-бутанът, известен също като LPG /съкращение от първите букви на английските думи втечнен петролен газ/ представлява смес от леки въглеводороди, които се намират в газообразно агрегатно състояние при атмосферна температура и налягане.

Лайт Газ - във Вашия дом

Отворете широко врати за Лайт  газ във вашия дом!

Знаем, че вашият дом е вашата крепост! В него се чувствате силни, спокойни, обгрижени. Тук са най-ценните ви хора. Обграждате ги с най-доброто и се стремите да ги предпазите от всякаква опасност. Вкъщи “добре дошли” са само приятелите и партньорите, на които може да се разчита.

Затова е време да отворите широко врати и за Сейфти газ!

Сейфти газ ще ви помогне да запазите спокойствието на дома си. Ще внесе топлина и уют, и ще го направи най-сигурното място на света за вас.

За вашите специални нужди изберете най-подходящия продукт от нашата галерия. Ние гарантираме експлоатационната безопасност на всеки от тях.

Спазвайте правилата за работа с продуктите, съдържащи газ и изживейте безгрижни моменти! Гответе с удоволствие! Релаксирайте в банята! Насладете се на минутите пред камината!

Вече може да поръчате Сейфти газ и за вас!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ПРОПАН-БУТАН В БУТИЛКИ : БВГ27, БВГ50, БВГ80

Консултации, проектиране и монтаж на домакински (локални) газови и отоплителни инсталации, функциониращи с пропан-бутан и тяхната поддръжка.

Лайт Газ - за бизнес клиенти

Лайт Газ – разумният избор за вашия бизнес

Грижата за безопасността на персонала при работа е отличителна черта на отговорния мениджър. Със Лайт Газ ние ви даваме не само сигурност, но и икономически ефективно решение. Когато калкулирате печалбата, добавете и спокойствието – то е безценно.

Изберете нашето предложение за бизнес-партньорство и ще получите:

  1. гарантирана експлоатационна безопасност на предлагания продукт – бутилката Лайт Газ
  2. индивидуален подход към вашите конкретни нужди
  3. редовни доставки
  4. коректни отношения

Открийте най-подходящия продукт за вас от нашата галерия. Ние гарантираме експлоатационната безопасност на всеки от тях.

Вие ръководите хора, които вярват, че правите най-доброто за сигурността им! Ние заставаме с името и репутацията си зад продукта, който ще покрие напълно вашите високи изисквания за безопасност при работа!

Бизнес, за който приоритет е грижата за хората, заслужава успехи!

  • Безплатна доставка на пропан-бутан в бутилки: БВГ27, БВГ50, БВГ80]
  • Доставка на пропан-бутан в бутилки: БВГ27 (за газокари)]
  • Консултации, проектиране и монтаж на промишлени газови и отоплителни инсталации, функциониращи с пропан-бутан

Поддръжка

Консултиране, проектиране и изграждане промишлени и домакински (локални) газови и отоплителни инсталации, функциониращи с пропан-бутан и тяхната поддръжка се осъществява от специалисти на Лайт Инженеринг ООД
Още за Лайт Инженеринг…

Консултантски услуги, експертиза  и регистриране на съоръжения с повишена опасност и документация  и техническия надзор на съоръжения включващ първоначални и периодични технически прегледи се провеждат от специалисти с доказан опит на Лайт Инпект ООД
Още за Лайт Инспект…

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?