Продукти и услуги

Богата гама от горива, моторни и индустриални масла, произведени по най-съвременни технологии, отговарящи на всички международни изисквания. Инвидиуален подход, сигурност на доставките в цялата страна и адекватна цена. Доставка на битова газ до дома или до офиса.

Горива

ПРОПАН БУТАН

Пропан-бутанът, известен също като LPG /съкращение от първите букви на английските думи втечнен петролен газ/ представлява смес от леки въглеводороди, които се намират в газообразно агрегатно състояние при атмосферна температура и налягане.

Лайт Газ - във Вашия дом

Отворете широко врати за Лайт  газ във вашия дом!

Знаем, че вашият дом е вашата крепост! В него се чувствате силни, спокойни, обгрижени. Тук са най-ценните ви хора. Обграждате ги с най-доброто и се стремите да ги предпазите от всякаква опасност. Вкъщи “добре дошли” са само приятелите и партньорите, на които може да се разчита.

Затова е време да отворите широко врати и за Сейфти газ!

Сейфти газ ще ви помогне да запазите спокойствието на дома си. Ще внесе топлина и уют, и ще го направи най-сигурното място на света за вас.

За вашите специални нужди изберете най-подходящия продукт от нашата галерия. Ние гарантираме експлоатационната безопасност на всеки от тях.

Спазвайте правилата за работа с продуктите, съдържащи газ и изживейте безгрижни моменти! Гответе с удоволствие! Релаксирайте в банята! Насладете се на минутите пред камината!

Вече може да поръчате Сейфти газ и за вас!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ПРОПАН-БУТАН В БУТИЛКИ : БВГ27, БВГ50, БВГ80

Консултации, проектиране и монтаж на домакински (локални) газови и отоплителни инсталации, функциониращи с пропан-бутан и тяхната поддръжка.

Лайт Газ - за бизнес клиенти

Лайт Газ – разумният избор за вашия бизнес

Грижата за безопасността на персонала при работа е отличителна черта на отговорния мениджър. Със Лайт Газ ние ви даваме не само сигурност, но и икономически ефективно решение. Когато калкулирате печалбата, добавете и спокойствието – то е безценно.

Изберете нашето предложение за бизнес-партньорство и ще получите:

  1. гарантирана експлоатационна безопасност на предлагания продукт – бутилката Лайт Газ
  2. индивидуален подход към вашите конкретни нужди
  3. редовни доставки
  4. коректни отношения

Открийте най-подходящия продукт за вас от нашата галерия. Ние гарантираме експлоатационната безопасност на всеки от тях.

Вие ръководите хора, които вярват, че правите най-доброто за сигурността им! Ние заставаме с името и репутацията си зад продукта, който ще покрие напълно вашите високи изисквания за безопасност при работа!

Бизнес, за който приоритет е грижата за хората, заслужава успехи!

  • Безплатна доставка на пропан-бутан в бутилки: БВГ27, БВГ50, БВГ80]
  • Доставка на пропан-бутан в бутилки: БВГ27 (за газокари)]
  • Консултации, проектиране и монтаж на промишлени газови и отоплителни инсталации, функциониращи с пропан-бутан

Поддръжка

Консултиране, проектиране и изграждане промишлени и домакински (локални) газови и отоплителни инсталации, функциониращи с пропан-бутан и тяхната поддръжка се осъществява от специалисти на Лайт Инженеринг ООД
Още за Лайт Инженеринг…

Консултантски услуги, експертиза  и регистриране на съоръжения с повишена опасност и документация  и техническия надзор на съоръжения включващ първоначални и периодични технически прегледи се провеждат от специалисти с доказан опит на Лайт Инпект ООД
Още за Лайт Инспект…