Грижата за безопасността на персонала при работа е отличителна черта на отговорния мениджър. С Лайт Газ ние ви даваме не само сигурност, но и икономически ефективно решение. Когато калкулирате печалбата, добавете и спокойствието – то е безценно.

ЛАЙТ ГАЗ- РАЗУМНИЯТ ИЗБОР ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС!

Знаем, че Вашият бизнес зависи от нас, затова се стремим да Ви предложим навременно и коректно обслужване на атрактивни цени. Използването на битова газ – пропан-бутан не само Ви дава възможност да спестите голяма част от разходите си за електроенергия, но и Ви прави социално отговорна компания, която се грижи за опазването на околната среда и отделянето на вредни емисии.

Изберете нашето предложение за бизнес-партньорство и ще получите:

 1. гарантирана експлоатационна безопасност на предлагания продукт – бутилката Лайт Газ
 2. индивидуален подход към вашите конкретни нужди
 3. редовни доставки
 4. коректни отношения

Открийте най-подходящия продукт за вас от нашата галерия. Ние гарантираме експлоатационната безопасност на всеки от тях.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ БУТИЛКАТА НА ЛАЙТ ГАЗ?

БЕЗОПАСНОСТ – гарантираме пълна безопасност на бутилката, когато тя се използва по предназначение, свързана е към изправни уреди, допълнителните елементи (вентил, маркучи) отговарят на стандартите.

СИГУРНОСТ – с допълнителния си клапан за отпускане на напрежението, бутилката на СЕЙФТИ ГАЗ Ви осигурява сигурност при неправомерно изтичане на газ, като отпуска създаденото напрежение.

КАЧЕСТВО – непрекъснат контрол на качеството и изправността на бутилките. Преди всяка доставка на бутилка с битова газ тя е проверена и тествана в базата ни от екип специалисти.

СТАНДАРТ –  стандартизирани сме по всички правила за безопасност и качество.

Гарантирано качество и
безопасност

ЗАЯВКА

Можете да направите своята заявка на тел: 0888 66 22 00
Или чрез попълване на формата по-долу:

  КОНТАКТИ

  Пловдив и региона тел. : 0888 66 22 00

  Смолян, Пампорово, Девин тел. : 0888 77 44 44

  Хасково тел. :0887 87 67 83

  Централен офис: order@light-gas.com

  Намерете ни във